Winkelmandje
Sluiten
Product Prijs    
/ bewerken verwijderen
Transportation cost / to be calculated after logging
Totaalbedrag   /  
Bestellen

Help

Gebruik van de website

Is een registratie vereist om bij Window2Print te kunnen kopen?

Om een bestelling te kunnen plaatsen, moet u uzelf bij onze winkel Window2Print registreren.
Om ons aanbod te bekijken of om de productprijzen te bekijken hoeft u niet op uw account in te loggen. Registratie is alleen vereist als u iets wil kopen.

Hoe maak ik een account aan?

Om een account aan te maken klikt u op “Inloggen/Registreren” rechtsboven op deze pagina; u wordt dan automatisch doorgestuurd naar het registratieformulier waar u alle velden met een * sterretje moet invullen.
Klik na het invoeren van de verplichte velden op "nieuw account aanmaken" om uw gegevens te bevestigen; u wordt dan automatisch doorgestuurd naar de hoofdpagina en kunt nu producten kopen als een geregistreerde gebruiker.
Vergeet uw gebruikersnaam en wachtwoord niet, deze heeft u nodig wanneer u de volgende keer op de website wil inloggen.

Hoe bewerk ik mijn accountgegevens?

Om de accountsgegevens in uw profiel te bewerken, moet u op uw klantaccount ingelogd zijn. De gegevens die u bij registratie heeft ingevoerd zijn te vinden in het tabblad "Uw gegevens".
Nadat alle noodzakelijke veranderingen zijn gemaakt, bevestigt u deze door op "Opslaan" te klikken.
Als u uw wachtwoord voor de website wilt wijzigen, kunt u dit doen in uw Klantaccount, in het tabblad "Uw gegevens". Klik op de knop "Opslaan" om de wijzigingen te bevestigen.

Betalingen

Hoe betaal ik bij Window2Print?

De beschikbare betalingsmethodes in de winkel Window2Print zijn PayPal en SofortBank. In de laatste stap van het bestellen wordt u doorgestuurd naar het betalingssysteem PayPal.
Als u al een PayPal account heeft, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord en bevestigd u de betaling. Als u tot nu toe dit betalingssysteem niet heeft gebruikt of geen account heeft, vult u de gegevens in die nodig zijn om een nieuw account aan te maken en bevestigd u de betaling. Na het betalen in het PayPal systeem wordt u automatisch doorgestuurd naar de website Window2Print waar u uw bevestiging ziet. Ook wordt een bevestiging naar het e-mailadres gestuurd dat u bij de registratie heeft opgegeven.

Beheren van bestellingen

Hoe beheer ik mijn bestellingen?

Al uw bestellingen vindt u in uw klantaccount in het tabblad "Bestellingen", waarop u eerst moet inloggen om toegang te krijgen tot alle informatie met betrekking tot voltooide en huidige bestellingen.
Hier kunt u de status van uw bestelling controleren, een eerder geüpload bestand vervangen of informatie over betalingen en de verzenddatum van uw bestelling verkrijgen.

Hoe maak ik een productiebestand op?

Om het opmaken van productiebestanden van onze producten te vergemakkelijken, hebben we specificaties opgesteld voor elke productgroep zodat u alleen over de informatie beschikt waar u in geïnteresseerd bent.
Alle informatie over hoe u een bestand correct voor het afdrukken klaar moet maken, vind u in het tabblad "Hoe maak ik een bestand", dat zich op elke productpagina bevindt. Het is ook mogelijk om deze informatie als PDF-bestand te downloaden.

Verzendkosten

Kunnen extra verzendkosten worden toegevoegd??

Over het algemeen zijn er geen extra verzendkosten, op voorwaarde dat dit volgens onze specificaties gebeurt. We verzenden rolgoederen tot 145cm op rol. Als beide zijden van de bestelling groter zijn dan 145 cm, wordt de levering opgevouwen. Voor harde producten, zoals platen, wordt verzending uitgevoerd zonder de plaat te verdelen in een omtrek (omtrek + hoogte) van 330 cm. Bij het bestellen vraagt ​​onze winkel automatisch om een ​​splitsing zodra de maat van de plaat te groot is voor een standaardlevering.

Kunnen speciale oplossingen worden overwogen voor verzending?

Als u uw bestelling volgens uw eigen specificaties wilt verzenden, kunt u contact met ons opnemen voordat u uw bestelling plaatst. We zoeken dan naar een manier om de zending naar uw wens te organiseren.

Verpakking

Hoe groot is de tunnel (ajoursteek)?

Bij het opgeven van de grootte van de ajour (tunnel), geven we altijd de vlakke meetwaarde (halve omtrek) aan. Als u bijvoorbeeld een tunnel met een diameter van 10cm nodig heeft voor een steigerbanner aan de boven- en onderkant, is de selectie in onze winkel voor de tunnel 16cm (Diameter * Pi /2).

Nieuwsbrief

Informatie over kortingen en speciale aanbiedingen