Winkelmandje
Sluiten
Product Prijs    
/ bewerken verwijderen
Transportation cost / to be calculated after logging
Totaalbedrag   /  
Bestellen

Over ons

“Het karakter van een bedrijf wordt niet door zijn naam, statuut of wet bepaald. Het wordt bepaald door zich aan de behoeften van de klant te voldoen wanneer deze een product of dienst koopt. De klanttevredenheid is de missie en het doel van ieder bedrijf. Het antwoord op de vraag: “Wat is ons bedrijf?” kan dus alleen beantwoord worden als we het van het oogpunt van de klant en de markt bekijken.” – Peter Drucker

Als u in uw bedrijfsleven kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen belangrijk vindt en de klanttevredenheid is de motivatie voor efficiënt werk, dan hebben we veel met elkaar gemeen! Ervaar voor u zelf hoe WINDOW2PRINT werkt en zie hoe belangrijk de voldoening van een succesvolle samenwerking is!

Window 2 Print heeft voornamelijk een aanbod producten die gerelateerd zijn aan grootformaat afdruk. We hebben drukmachines die in de solvent-, UV-, sublimatie- en latex technologie printen waardoor wij u een breed assortiment van producten kunnen voorzien, die zijn aangepast naar uw voorkeuren.

Ons team heeft vele jaren ervaring op het gebied van het uitvoeren van orders. Sinds vele jaren bedienen we klanten uit verschillende Europese landen: Duitsland, Nederland, Denemarken, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Finland. Onze specialisten volgen elke dag de marktvraag, dus we hebben besloten om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en een online platform te creëren die het mogelijk zal maken om de orders snel en eenvoudig af te handelen.

We hebben voor onze klanten een platform gecreëerd die de mogelijkheid geeft om snel de meest gekozen afwerkingen te kiezen voor uw product. We hebben ook individuele panelen geplaatst bij producten, die het mogelijk maken om de configuratie naar uw voorkeur te wijzigen.

We wouden de tijd die u nodig heeft om een bestelling te maken in onze winkel minimaliseren. Wij breiden ons aanbod constant uit zodat het aan uw verwachtingen voldoet; wij hebben bijvoorbeeld seizoenproducten geïntroduceerd. Wij volgen de vraag die op de markt verschijnt met de productie van onze eigen producten en oplossingen. De meest waardevolle bron van informatie is uw mening, daarom waarderen wij deze enorm. Daarom is een goed contact met de klant is belangrijk – wij zijn hier voor u!

De producten die wij in onze winkel aanbieden zijn gemaakt van gecertificeerde materialen.
Elk product gaat door onder een reeks van kwaliteitstesten. Het hele productieproces wordt constant gecontroleerd naar kwaliteit, in elke fase van de uitvoering. Wij hebben de werkzaamheden verdeelt op klein formaat, grootformaat, montage-producten en vlaggen om elke van hen te optimaliseren en zich te richten op de belangrijkste elementen. Wij investeren constant in de nieuwste technologieën en oplossingen, om altijd een stap voor onze concurrenten te zijn.

Wij optimaliseren de productiekosten om uw producten tegen aantrekkelijke prijzen te leveren. Ons systeem geeft ons de mogelijkheid om het proces van de bestellingen flexibel aan te pakken, waardoor wij op een snelle en efficiënte manier de meest economische en effectieve oplossing aan u kunnen leveren, zodat u het product naar tevredenheid ontvangt.

 

Voordelen

 •  
  Transparantie van de prijzen
  U berekent zelf de prijzen. U kunt de materialen, afwerkingen en verzendingtermijnen veranderen om het product aan uw prijsverwachtingen aan te passen. Voordat u het bestelt, kent u de uiteindelijke prijs.
 •  
  We adviseren
  In onze winkel vindt u veel klare en ook populaire oplossingen. U hoeft geen specialist te zijn om een vlag of reclamebanner voor uw bedrijf te bestellen, bij de producten staan voorgestelde en meest populaire afwerkingen aangegeven.
 •  
  U bespaart tijd
  Bij ons zal u snel de materialen waar u belang bij heeft met de standaard afwerkingen bestellen. Op de pagina zal u een voorstelling van klare oplossingen vinden en om ze te bestellen heeft u slechts een enkele klik nodig. Hiernaast adviseren wij welke aanvullende producten u nog nodig zou kunnen hebben.
 •  
  Wij ontwikkelen voor u
  We zijn constant aan het ontwikkelen voor u. We zien de veranderingen die op de markt gebeuren, we introduceren nieuwe materialen en creëren nieuwe producten zodat u in één plaats alle producten waar u interesse in heeft zult vinden.
 •  
  Een breed assortiment aan materialen
  We werken constant aan ons aanbod van materialen om u een product te leveren met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. We zoeken, testen, onderzoeken en controleren de materialen die we gebruiken voordat we ze aan onze permanente aanbod introduceren. Wij doen dit allemaal om u tevreden te houden.
 •  
  Relaties
  Relaties met de klant zijn zeer belangrijk, daarom werkt in onze winkel een groep van medewerkers met veel ervaring, die u van alle nodige informatie zal voorzien.
 •  
  Wij belonen u
  Speciaal voor u hebben we een loyaliteitsprogramma gemaakt die aangepast is aan uw behoeften, zodat u de producten waar u belang bij heeft voor nog aantrekkelijkere prijzen kunt kopen.

 

Technologie

Latexafdruk

Een innovatieve technologie op basis van geurloze water inkten die vooral bedoeld is voor interne inrichting. De bestanddelen van de inkt zijn gemaakt van ecologische en biologisch afbreekbare ingrediënten. Water inkten gebaseerd op latex hebben geen schadelijke dampen.
Prints die gemaakt zijn met deze technologie kunnen binnenshuis en in openbare ruimtes gebruikt worden, waardoor deze erg populair zijn. 
Dankzij de hoge resolutie hebben de prints een uitstekende kleurverzadiging en een hoog contrast, die een reële weerspiegeling van de kleuren en vormen garanderen. Een extra voordeel is de weerstand tegen slijtage, verbleking en mechanische schade waaronder vervorming en scheuring.
De technologie kan worden toegepast op ondergronden zoals: behangpapier, canvas, textiel, materialen voor interieurdecoratie en standaard materialen zoals papier, folie en PVC.

 

UV-afdruk

Een technologie gebaseerd op het printen van inkt met UV licht. Hiermee kan op elk materiaal geprint worden, bijvoorbeeld: PVC-platen, composiet, aluminium, polypropyleen platen, kunststof, plexiglas, karton, rolmaterialen; Frontlight, Mesh, Blockout, Backlight – hebben allemaal een zeer hoge weerstand tegen slijtage. Mogelijk om te printen tot 5 m breed.
Het polymerisatieproces vereeuwigd de inkt op de ondergrond met behulp van Uv-straling en maakt een oppervlak die bestand is tegen alle externe factoren, waardoor kan worden afgedrukt op stugge oppervlakken en rolmaterialen, bijvoorbeeld: PVC-platen, aluminium composieten, plexiglas, karton, Frontlight, Mesh, folies, papieren, enz.
Onze machines hebben de mogelijkheid om op transparante en wit gekleurde oppervlakken af te drukken, wat het mogelijk maakt om orders in vele interessante variaties te creëren.
Onze fabriek heeft de mogelijkheid om een strook tot 5 m breed en tot 4 cm dik te printen.
Deze technologie wordt gebruikt voor de productie van rolmaterialen met een breedte van meer dan 160 cm (Frontlight, Blockout, Backlight en om de platen zoals: aluminium composieten, polipropyleen, geschuimde PVC, harde PVC, en meer) af te drukken.

 

SOLVENT

Een technologie die gebruikt wordt voor het printen van klein formaat met een hoge resolutie. Deze oppervlakken zijn bestand tegen externe weersomstandigheden zoals Uv-straling, water, vocht en mechanische beschadiging.
Deze methode werd gemaakt als een alternatief voor zeefdruk. Tegenwoordig is SOLVENT de meest gebuikte technologie in de grootformaat reclame industrie. De prints die gemaakt worden met gebruik van solvent inkten zijn bestand tegen vele factoren waaronder uv-straling en hebben meestal geen lamineren nodig. Om de duurzaamheid van het product te verlengen is er de mogelijkheid om de laminaten te gebruiken, die op het oppervlak van de print gelegd worden om een aanvullende bescherming tegen uv-straling en krassen te geven.
Deze technologie wordt gebruikt om hoge kwaliteit en hoge resolutie vinyl af te drukken of allerlei materialen waar de hoge resolutie, contrast en kleurverzadiging belangrijk is af te drukken.

Sublimatie technologie

Deze technologie reproduceert de fijne details zeer nauwkeurig, weerspiegeld een hoog aantal kleuren en heeft hierbij een zeer hoge duurzaamheid en weerstand. Uitstekende beeldkwaliteit, een gebrek aan pixels en watervast.
De prints worden gemaakt met behulp van geurloze inkten op waterbasis, waardoor ze milieuvriendelijk zijn. Deze technologie wordt vooral gebruikt voor stoffen en textiel die gebruikt worden bij de productie van vlaggen, borden van textiel en interieurdecoratie - Polyester 115g en 210g of Satijn.
Een grootte voordeel van deze technologie is dat het ecologisch is. De gebruikte verven bevatten geen oplosmiddel, ze worden meestal geproduceerd op water- of oliebasis. Deze drukmethode wordt gebruikt vooral in de reclame- en textielindustrie.
Het gebruik van deze oplossing heeft het extra voordeel dat de materialen na het opvouwen zonder strijken klaar zijn voor de expositie, er komen geen kreukels voor.
Wij bieden een aantal materialen aan die we produceren met behulp van de sublimatie technologie: strandvlaggen, ligstoelen, kamerschermen, beurswanden, etc.

 

Nieuwsbrief

Informatie over kortingen en speciale aanbiedingen