Winkelmandje
Sluiten
Product Prijs    
/ bewerken verwijderen
Transportation cost / to be calculated after logging
Totaalbedrag   /  
Bestellen

Verzending en Betaling

 1. VERZENDING

Onze opties van verzending:

 1. Levering gebeurt alleen via UPS STANDARD
 2. Leverin word gedaan van maandag t/m vrijdag.
 3. Levering binnen Duitsland is ongeveer: 2-3 dagen productie tijd + 1-2 dagen verzend tijd.
  Levering naar andere Europese landen is ongeveer: 2-3 dagen voor productie + 1-4 dagen verzend tijd.
 4. Levering is alleen mogelijk naar adressen in Duitsland, Oostenrijk, België, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Nederland, Polen, Portugal, Zweden, Slowakije, Spanje, Tsjechië en Groot Brittannië
 5. Voor levering naar Corsica en andere eilanden is het nodig om extra te betalen voor levering, op verzoek van UPS (€28,- in 2018 naar Corsica). Gelieve vragen wij u contact op te nemen in dien dit voor u geld. Levering naar Zwitserland is mogelijk onder extra kosten, graag vragen wij u hiervoor contact met ons op te nemen.

 6. Kleine afdrukken waarvan de zijkanten niet langer dan 145 cm zijn, worden in een rol gevouwen. Ook grotere werken kunnen als een rol worden verpakt maar alleen onder de voorwaarde dat deze na het samenvouwen van de kortste kant de lengte niet meer dan 145 cm bedraagt. Deze regelementen zijn door UPS bepaald.
 7. In geval van intrekking van het contract, is het de klant die de directe kosten van het terugzenden van het product dekt.

 

 1. BETALING

Onze opties van verzending:

 1. PayPal
  Maak gebruik van de digitale betaling om de bestelling direct te betalen. Onthoud dat u hiervoor een Paypal account dient te hebben.
 2. Klarna
 3. Bankoverschrijving
  (Accounteigenaar: Printing4EuropeGmbH, IBAN: DE69 1009 0000 2573 8190 07  , BIC: BEVODEBB). Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd van uw bestelling zal verhogen door de verwerkingstermijn van de overboeking (meestal 48 uur). Gelieve per e-mail  bevestigen dat u deze optie kiest om het proces van uw bestelling makkelijker te maken.

Binnenlandse verzendingen

Voor leveringen binnen Duitsland bieden wij de volgende betalingsmethoden, tenzij in de omschrijving van het product anders staat aangegeven:

- PayPal betaling

- Klarna

- Bankoverschrijving

Internationale verzendingen

Voor buitenlandse leveringen bieden wij de volgende betalingsmethoden, tenzij in de omschrijving van het product anders staat aangegeven:

- PayPal betaling

- Klarna

- Bankoverschrijving

Nieuwsbrief

Informatie over kortingen en speciale aanbiedingen